home . aboutno content
Ngeunaan EF Sawawa
29-11-20 (02:32)

Kalayan langkung ti 500 sakola sareng kantor di 53 nagara, EF mangrupikeun lembaga pendidikan swasta pangageungna di dunya. EF parantos di Indonesia ti saprak 1986 sareng dugi ka ayeuna eta ngagampangkeun program latihan intensif pikeun jalma dewasa sareng pendidikan pikeun murangkalih kalayan ngagunakeun teknologi pangenggalna pikeun ngalaksanakeun kursus, boh di sakola boh online 24 jam sapoe. EF sacara konsisten ngadukung sababaraha kagiatan olahraga di sagala rupa penjuru dunya sareng ngajantenkeun janten platform pikeun ngamajukeun persatuan, pamekaran sareng persamaan dunya. EF bangga janten panyadia resmi latihan bahasa sareng jasa pendidikan pikeun lima Olimpiade. EF salawasna nyayogikeun palatihan basa Inggris pikeun langkung ti 1500 perusahaan internasional di dunya dina sababaraha industri pikeun rupa-rupa padamel.

EF ngagaduhan tim pengajaran profesional anu kualitas luhur dipimpin ku guru anu kalolobaanana ti nagara-nagara anu nganggo basa Inggris sareng TEFL atanapi sertifikasi profesional anu sanes. Guru diurutkeun sacara gembleng sareng dilatih kalayan ati-ati sahingga aranjeunna tiasa nerapkeun metode diajar EF anu luhung. Hayu urang kenalkeun deui guru-guru asing! EF Sawawa hadir sareng sistem pikeun diajar basa Inggris anu anjeun tiasa langkung ngartos. EF nganteurkeun rupa-rupa kapercayaan anu teu dipiboga ku tempat bimbingan Inggris sanes.

0 comment of posting Ngeunaan EF Sawawa
128

no comment
» Alasan Tepat Membeli Mobil Bekas
» Game Android Olahraga Sepakbola
» Ngeunaan EF Sawawa
» Sorotan Utama Telkomsel
Name:

Comment:

Smilies List
online: 0 | hits: 33x
© pvlcms